Skip to content

Nga e ka origjinen gjuha shqipe ?

October 8, 2012

Origjina e gjuhes shqipe mbeshtet ne dy teza , ne tezën e origjines trake , dhe ne tezën e origjines ilire .
Por gjuha shqipe i ngjan me shume tezës ilire , dhe ka edhe disa argumente ato jane : gjuha shqipe ka shume fjale te perbashketa me ate ilire , dhe se shqipetaret banojne ne trojet e ilireve .

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: