Skip to content

Pyetje Logjike Babai dhe dy djemte e tij

October 9, 2012

Jane babai , dhe dy djemte e tij , te gjithe peshojne 200kg , babai peshon 100kg ndersa djemte nga 50 kg , eshte nje barke e vogel qe mund te bart vetem 100kg matane lumit , si mund te kalojne te tre matane lumit ???
Zgjidhje
Separi hipin dy djemte , kalojne lumin pastaj njeri djal kthehet dhe e sjell barken pastaj hip babai vetem dhe del matane lumit , djali qe e kishte kaluar lumin kthehet dhe e merr vllaun tjeter matane lumit , keshtu ata e kalojne lumin .

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: