Skip to content

Cilat ishin dy veprat kryesore te Homerit?

October 11, 2012

Dy veprat kryesore te Homerit ishin Iliada Këngë dhe tregon ngjarjet e 51 ditëve nga viti i fundit të luftës së Trojës, duke pasur si strumbullar të veprimit zemërimin e Akilit, princit të fisit të Mirmidonëve, kundër Agamemnonit, kryekomandantit të ushtrisë greke
dhe Odisea -Në epin Odisea përshkruhen peripecitë e trimit grek Odiseut pas rënies së Trojes dhe ngjarjet në kështjellën e tij në Itakë

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: