Skip to content

Qka eshte Drama ?

October 12, 2012

Drama eshte zhenderr filmash , me termin e pergjithshem drame nenkuptojme ate krijimtari letrare qe shkruhet per tu shfaqur ne teater , dy llojet kryesore te drames jane Tragjedia dhe Komedia , pra kemi Drama Komedike (qesharake) dhe Drama Tragjike (me ndodhi te keqija ) .

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: