Skip to content

7 motrat (Pyetje Logjike)

November 15, 2012
Janë 7 motra dhe secila nga ato e ka nga një vëlla . Sa është numri i anëtarëve të asaj familje duke përfshirë edhe prindërit
Zgjidhje
Numri i anëtarëve në familje është 10 .

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: