Skip to content

Babai dhe djali (Pyetje Logjike)

November 15, 2012

Babai dhe djali kanë së bashku 56 vjet . Edhe dy vjet babai do të ketë 5 herë më i vjetër . Nga sa vjet i kanë ?
 Zgjidhje
 48 Babai , 8 Djali
Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: