Skip to content

Çka është RAM Memory?

November 15, 2012

RAM (Ramdom Access Memory) eshte memorja ne te cilen ngarkohet sistemi operativ kur te ngritet dhe kur behet kopjimi ne aplikacione. Kryesisht kompjuteret e diteve te sotshme kane nga 1-2 GB.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: