Skip to content

Qka janë pajisjet dalëse të kompjuterit ?

November 15, 2012

Pajisjet dalese te kompjuterit ju mundesojne qe te nxirrni informata nga kompjuteri duke perfshire shtypesin dhe monitorin .

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: