Skip to content

Qka janë pajisjet periferike të kompjuterit ?

November 15, 2012

Pajisjet periferike te kompjuterit eshte cdo pajisje qe ju mund ta lidhni ne kompjuterin tuaj, si skanerin dhe modemin .

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: