Skip to content

Rusvelti

November 15, 2012

Franklin Delano Roosevelt lindi më 30 janar 1882 në Hyde ParkNew York; vdiq më 12 prill 1945 në Warm Springs,Georgia. Ishte 1933 deri vdekjen e vet 1945.Ishte President Dmokrat dhe mares i çmimit NobelPresident të ShBA.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: