Skip to content

Qka do të thotë fjala shkollë ?

November 16, 2012

Fjala shkolle rrjedh nga greqishtja (skoli) qe ne gjuhen shqipe do te thote largim nga puna pra me nenkuptimin se nese kryen shkolle ti do largohesh nga puna fizike dhe do kesh nje lloj pune me te lehte . Pra dihet se personat e shkolluar punojne pune jo edhe aq te lehta , por jo fizike .

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: