Skip to content

Eshtrat sipas formës ndahen ?

November 19, 2012

Ne eshtra te gjate (femuri,humerusi) , eshtra shpatuke (eshtrat e kafkes te kafazit te krahrorit dhe te komblikut) dhe eshtrat e shkurter (unazat e kurrizit , eshtrat e shuplakes dhe te shputes ) Ndersa tre eshtrat me te vegjel jane eshtrat e veshit (kulla,çekiçi dhe izinxhia) .

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: